Telepítsek Windows XP-t?
Most Windows 7 van a gépen, de lassú... :/
INTEL Celeron Dual Core CPU T3000 1.80GHz
2GB RAM
Integrált Intel videóvezérlő...
(Lenovo G550 Laptop)
Telepíts rá kis gépigényű linuxot.
Ezerszer gyorsabb és jobb lesz.
Xubuntu pl eléggé windows szerű, jól testreszabható, villámgyors és ingyenes.
"Linuxot nem akarok, főleg, hogy egy kisiskolás gyereknek lesz a lapos..."
És?
Ezerszer egyszerűbb használni, mint bármelyik windowst.
Mi bonyolult benne könyörgöm?
Hogy az esetek nagyrészében nem kell driverekkel meg program telepítéssel kínlódni, hanem a legtöbb dolog azonnal működik, illetve a szoftverközpontból 1 kattintással lehet telepíteni?
Egyébként a gyerekek sokkal gyorsabban tanulnak, mint a felnőttek, igen hamar profin megtanulná kezelni nagyvalószínűséggel.
Sok XP "hívő" barom, hogy leszavazta Tonyt, pedig mocskosul igaza van.
Telepítsetek 3.1-et az az igazán jó!
Higgyétek el, hogy már szinte mindent próbáltam... :(
Starter nagy kula, onnan pedig már nincs olyan ami normálisan futott volna... :(
Épp most telepítettem újra egy hasonló kaliberű gépet. Ott 1.6GHz-es Pentium proci volt, saját laptopom processzora is gyengébb volt mint a T3000 pl. És ebben a gépben is 2GB ram van, meg integrált videó.
Win7 Home Premium 32 bitest kell feltenni, a programoka ésszel telepíteni. Advanced System Care-el szoktam nyomni néha egy nagytakarítást, plusz ki lehet vele kapcsolni a frissen telepített programok után vagy 10-15 feleslegesen elinduló alkalmazást. Ehhez még hozzájöhet 1-2 leállított szolgáltatás, és máris egész baráti lesz a ram fogyasztás is (7-800MB).
Ilyen gépen egész normálisan kéne futni a Windows7-nek, persze érthető hogy ne várj csodát, mert nem erőmű. De én akkor is azt mondom, hohy egy jól beállított win7-el nem kell gondnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!