Mennyit veszít erejéből egy, pcie 3. 0 csatlakozásu GPU, ha pcie 2. 0 alaplapra rakják?
továbbá
Sata 3 SSD-t kötök Sata alaplapra, így lasabb lesz mint ha sata 3-ra kötném?
(Előbb processzort szeretnék újat venni, majd aztán egy új alaplap következik.)
sapphire hd 7770 ghz
intel pentium g850 - ehelyett lesz - core i5 3450
asus p8h61 rev 3.0
ocz petrol ata
A SATA3 sem egy nagy durranás akár a SATA1-hez képest.
Merevlemezek közül csak a legesleggyorsabbak feszegetik a SATA1 határait, SSD-k között is hatalmas különbségek lehetnek gyorsaság terén, plusz sok minden mástól is függ. Ha valami jobb SSD-d van, akkor egy kicsit veszít a sebességéből, de hogy ezt mennyire veszed észre, az már más kérdés, mert nem jön ki minden esetben.
OZC Petrol ATA
azt irod végén
mi köze akkor enek a SATA hoz ha ezt veszed
1155 alaplapon Sata 1 van csak???
kötve hiszem... Rev. 3.0 föleg
de megnézem ha megtudom mobilon... mert kiváncsi letem
4 x SATA 3Gb/s port van rajta vagyis ez SATA 2
ATA port pedig egy sincs vagyis ha nem elirás akor ATA SSD t ne ved meg vehetsz nyugodtan SATA2/3 ast is.
Alaplap CPU Support listáján fent van i5 3450
és ahogy nézem majdnem minden Ivy Bridge rajta van talán
i7 is pl. meg sokféle i5
.
pci-e verzióval pedig ne foglalkoz mint ahogy már irták
Köszi a válaszokat!
Az egész gép már meg van, csak most a processzor cseréjén dolgozom, és utána gondoltam majd valamikor egy új alaplapot. :)
De ha nem lassítja be az alaplap a dolgokat, akkor nem is olyan fontos.
ja amúgy 4gb ddr 3 memoria van benne 1333 mhz-en
főleg játékra használom, de mostanában sokat kell photoshoppal dolgozni, és az új processzor, remélem adni fogja alá :)
Igen, pont erre gondoltam én is, újabb satával, és 3.0 usb-vel (dupla pcie 2.0 és szimpla pcie 3.0 slottal)
Majd talán még 1,5 év, de szeretnék bele még egy ugyan ilyen video kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!