Tudtok nekem Rendszer hűtő ventilátort 120x120x10-15 mm méretbe?
Figyelt kérdés
Kéne a gép oldalába, ami belefújná a levegőt. Nagyon fontos lenne. !2012. okt. 17. 23:13
1/17 anonim válasza:
ipon.hu,lambdacomputer.hu keresel egy 120x120-ast és kész!
2/17 A kérdező kommentje:
De nekem a vastagság ott a végén számít .. 10mmvagy 15mm lehet mert csak az fér el. a méret az oké csak a vastagság nem .
2012. okt. 17. 23:21
3/17 A kérdező kommentje:
Alul nem férne el már a 25mm-es a táp miatt ... :\ szar a méretezés. elmérték. felül meg a proci hűtőm miatt nem férne el. Talán még a 20 mm-es elférne. nagyon kéne :\
2012. okt. 17. 23:22
5/17 A kérdező kommentje:
köszi ! :)
2012. okt. 17. 23:29
6/17 A kérdező kommentje:
még tudtok ajánlani 1 párat?
2012. okt. 17. 23:31
8/17 anonim válasza:
Ne lepontozzál, mutass jobbat észlény. Óvodás viselkedés az megy, de veled aztán sokra ment a kérdező... gyökér.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a linkeket ! és mindenki segített . :) de még azt megtudjátok nekem mondani, hogy melyiket ajánlatos inkább venni? a sok közül?
2012. okt. 18. 13:36
10/17 anonim válasza:
Amiket linkeltem mind egy "családból" való, mind Scythe Slip Stream, amik jó ventik. Köztük csak a fordulatszám a különbség, minél alacsonyabb fordulatút veszel annál kisebb a légszállítása, de annál csendesebb is. A nagyobb fordulatú az ellenkezője, nagyobb légszállítás, viszont hangosabb. Hogy neked melyik a legjobb a 3 közül, az attól függ mi neked a fontosabb.
Azért linkeltem elsőnek az 1600-as fordulatút, mert talán az az arany középút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!