Tudtok monitort ajánlani?
Figyelt kérdés
Olyan 30-35 körül kéne nem lenne rossz ha mind 2 árért tudnátok egyett írni. IPS nem lényeg csak FullHd, LED-es legyen. (22-23 col)
Előre is köszi!
2012. okt. 17. 19:41
1/17 anonim válasza:
Hát ha konkrét típússal nem is tudok szolgálni de azt javaslom mindenképpen LG-t vegyél ugyanis az LG a világ legjobb kijelző gyártója!
2/17 anonim válasza:
És nem is szólva arról hogy ennyi pénzért amennyit rászánsz elég jó típusokat kapsz! :)
3/17 anonim válasza:
Pedig az IPS-nek sokkal jobbak a színei :)
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
nekem ilyenem van bár az ára a duplája
De nekem elsődleges volt hogy tv-ézni is tudjak:)
7/17 anonim válasza:
Ennyi pénzért a legjobb monitor Asus VS229H. Én ezt rendeltem, mert IPS paneles és nagyon olcsó ahhoz képest. Jó a kontraszt és van rajta DVI csatlakozó, ráadásul úgy átlagban kevesebbet fogyaszt, mint a többi monitor. Amit nagyon imádok benne, hogy szinte bárhonnan nézem a képet, nem változnak a színek, mindenfelől mindent látni. Link: [link]
9/17 A kérdező kommentje:
és nem zavaró a 14ms-es válaszidő?
2012. okt. 17. 20:21
10/17 anonim válasza:
Énis néztem, de a TN és az IPS paneles monitorok válaszidejét állítólag másképp mérik. Én special semmi mosódást nem látok, sem film, sem játék közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!