Kb.80 ezerért valaki összerakna nekem egy gépet?
így mindjárt más.
pcx.hu ahogy már az egyik konfig mellé írták, ipon.hu is jó, iway.hu
ügyelj arra, hogy minden alkatrész mellé legyen garanciajegy és a dobozát is megkapd, mert ha tönkremegy valami akkor azok kelleni fognak hozzá. Részletes számlát is szokás adni egy ilyen tranzakcióról, egy mezei megrendelési visszaigazolást el ne fogadj. Mert az nem szabályos, és adott esetben ha szőröznek mondhatják azt, hogy nincs számla. Lepecsételt aláírt számlát kell hogy adjanak. Kb ennyi, meg ugye ha mondjuk a dobozban nem az van aminek lennie kéne 3 napon belül szó nélkül cserélniük kell.
de szerintem a felsorolt boltok egyike sem surmó ennyire, bár én jártam már meg számítógépes üzlettel, de rábasztak mert rossz ügyféllel szaroztak. Jól megbüntették őket, és még az érintett termék árát is teljesen vissza kellett fizetniük.
De a boltosok se hülyék, ha egy csöpp eszük van ezeket betartják nem lesz belőle affér :)
ja ajánlom még a hardverker.hu oldalt nagyon korrekt üzlet az is, onnan vettem videokártyát, mintaszerűen jártak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!