Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sony ericsson k610i- telepítés?

Sony ericsson k610i- telepítés?

Figyelt kérdés

Valakinek vmi ötlete? A probléma az, hogy amikor bekapcsolom a telót, kiírja hogy kell neki vmilyen biztonsági kód amit nem tudok. Honnan szedjem le a telefonra az oprendszert? hogy kell telepíteni rá? Nem szeretnék rá költeni, így kérlek titeket ne javasoljátok a szervízt!!

Annyit megtudtam:

CID49

DB2020

2012. okt. 16. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

A telefon alapesetben négy jegyű PIN kódot kér bekapcsoláskor ha nem változtattad meg. Ha háromszor elrontottad akkor már 12 számjegyűt fog kérni és ezt PUK kódnak hívják. A PUK kódot a sim kártya keretéről (amiből ki lett törve) tudod leolvasni. Ha nincs ott akkor hívd fel egy másik telefonról a szolgáltatót és kérdezd meg tőlük a PUK kódot.

Ez eddig ingyenes.

Rossz hír hogy k610i telefonhoz a hivatalos oldalról már nem tudsz szoftvert letölteni.

Azonban nem hivatalos oldalakon még van fent újabb szoftver. Próbálkozz ezzel :

[link]

2012. okt. 16. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nem a puk kód, se nem a PIN kód... Még régebben beállítottam (máig sem tudom miért) a telefon által megadható 8 jegyű kódot, amit a telefon bekapcsolásakor kér.

Ezt a PIN kód előtt kéri... Jól tudom, hogy XS++-szal lehet telepíteni? Ha igen, akkor hogy csináljam?

2012. okt. 17. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!