Szeretnék egy hosszú élettartamú, CPU hűtőt vásárolni, de nem tudom milyen hűtést igényelne a leendő gépem. Mekkora légszállítású, fordulatszámú hűtőt vegyek? Többi lent
Asus P8Z68 Deluxe alap, Intel Core i3-2130 3,4Ghz CPU, 2x2Gb 1600Mhz-es Corsair XMS3 RAM és a régi MSI N240Gt videókari egy darabig.Univerzális felhasználó vagyok, nem tuningolom, húzom a gépet.
ez lenne az
Ha még nem vetted meg, nem valami jó összeállítás.
Z68 lap minek i3 alá? Meg annak az i3-nak az árán FX6200 van, ami bőven jobb. GT240 meg nagyon elavult és gyenge.
Én így nem venném meg.
Akkor úgy írom hogy jobban járnál ha nem így vennéd, de te pénzed, csak jobbat is ki lehetne belőle hozni...
Hűtőre meg nem írtad mennyit szánsz.
Akár, vagy ez:
Amgy azt írod "nem tuningolom, húzom a gépet". Egyértelmű, mivel i3-at nem is lehetne ha akarnád sem. Ezért is felesleges mellé a Z68 lap is, de nem írom le többször hogy rossz összeállítás.
a fordulatszám légszállítás értéke érdekelne az alapján tudnék válogatni, amugy max 15e
ha feltétlenül kell olyan drága
Fordulatszám meg légszálítás magában nem sokat jelent, a borda neked nem is számít? Egy i3 amúgy sem melegszik annyira hogy ilyen brutál 15ezres hűtő kelljen rá...
Te is olyan vagy mint aki úgy akar VGA-t venni hogy 2 GB RAM legyen rajta meg 256 bit legyen, többi mindegy...
Ezt honnan szedted? Amúgy meg már 7-es szériás chipsetet vennék ha mindenképp Intel kell, meg Ivy procit.
De mondom, ennyiból ott az FX6200 is, ami bőven jobb alapból is, plusz húzni is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!