Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tegyem bele?

Hogyan tegyem bele?

Figyelt kérdés

Van egy 2GB-os Ram-om és azt szeretném bővíteni. Vettem Is egyet és be akarom tenni de nem tudom .

A régi ram mellett van még egy hely és oda nem megy bele. Az egyik felét lenyomom és kattan de a másik felét nem tudom benyomni. hogy tegyem be?

2012. okt. 16. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Milyen lapod van, és milyen RAM-ot vettél? Bele való egyáltalán?
2012. okt. 16. 13:56
 2/4 MaXXeGee ***** válasza:
fordítsd át, a "NÚT" nem pont középen van :) (Tehát a jobb oldala legyen a bal, ne az alja a teteje) Amúgy biztos vagy benne, hogy megfelelő modult vettél? Mert ha DDR2-es az alaplap (Illetve a másik memória) abba nem fog belemenni a DDR3-as memória :)
2012. okt. 16. 13:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Én nem értek hozzá de elmondom.

A régi ramon azt írja hogy : Kingston KVR8DDD2N6f26 asszem ezt írja mert nem látom pontosan.

Az ujan :MT8LSDT1664AG-10EB1

2012. okt. 16. 14:03
 4/4 A kérdező kommentje:
MEGVAAN !!! nem jo ramot adtak ,de szerencsémre vissza cserélik és még ők fizetnek :=)
2012. okt. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!