Rendszerwinyónak használhatok Sata 2-es Seatgate 1 Terrabite-os 5900 fordulatos winyót?
Ha nem érdekel az hogy az utolsó cseppet is kihasználd a gépedből akkor ne foglalkozz vele.
1TB Samsung HDD + Intel Core I5 (4 magos) CPU + 4GB RAM és még semmilyen program nem tudta megfektetni. Nincs akadás a játékok és számítást igényló programok tökéletesen futnak.
Két ok miatt vinném csak vissza :
1. Ha a számlán olyan szerepel ami 7200 rpm-es
2. vagy ha sokat foglalkozol videó vágással-kódolással.
Köszönöm szépen. Holnap visszaviszem. A számlán ugyan nincs fordulatszám, de a visszaigazoláson az áll hogy 7200-as. Árban nem vágtak át mert az árgép azt mutatja amit kifizettem érte, de én 7200-asat akartam. Na mindegy plusz egy vagy két nap pörgés rajta és meglesz a várt vinyóm.
Egyátalán minek gyártanak 5900-ast? Azt mire használják? Nem lassítja a 5900--as a rendszert pl ha a fővinyó 7200-as fordulatú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!