Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépemben egy Fujitsu D2030...

A gépemben egy Fujitsu D2030 as alaplap van:link1. a PCI x16 os ajzatban (az érthetőség kedvéért a legfelső fekete) van egy kártya:link2, link3, link4, link5. többi lent?

Figyelt kérdés

A kérdésem az hogyha kiveszem ezt a kártyát és bekapcsolom a gépet bejön a windows képernyő és utána sokáig fekete a képernyő majd felvillan a "kékhalál" eltűnik és újraindul a gép és csak csökkentett módban fut a windows. Valaki megtudná mondani hogy tudom a kártya nélkül elindítani a gépem? Előre is kössz.

itt vannak a linkek:

link1: [link] Jpg

link2: [link] Jpg

link3: [link] Jpg

link4: [link] Jpg

link5: [link] Jpg

2012. okt. 15. 18:29
 1/5 A kérdező kommentje:

bocs alinkekért itt vannak a jók:

1: [link]

2: [link]

3: [link]

4: [link]

5: [link]

2012. okt. 15. 18:40
 2/5 Bubi2 ***** válasza:

Ha kiveszed a videokártyát és az alaplapit használod, a windows még mindig a videokártya driverét tölti be, emiatt a kék halál, csökkentett módban driverek nélkül megy a win, ezért is futtatható így.

Tehát el kell távolítani a videokártya illesztőprogramját csökkentett módban, majd kikapcsolod, kiveszed a kártyát és elindítod az integrálttal, ha minden jól megy akkor elindul és ha a windows felismeri telepíti hozzá a drivert, ha nem akkor le kell tölteni a fujitsu oldaláról és telepíteni kell.

2012. okt. 15. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:
szóval ez a kártya is egy videókártya? mert van az alaplapon egy integrált
2012. okt. 15. 19:43
 4/5 Bubi2 ***** válasza:
Teljesen nem voltam benne biztos, de ha elindul nélküle, akkor valószínű van benne integrált, gondoltam rá, hogy az csak egy plusz DVI kivezetés, de ezt így nehéz megállapítani.
2012. okt. 15. 19:49
 5/5 A kérdező kommentje:
kösz a segítséget
2012. okt. 15. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!