Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megoldható csere nélkül?

Megoldható csere nélkül?

Figyelt kérdés

A gépem nem látja egyik szoftverrel sem a dvd írót.Az eszközkezelőből már próbáltam az illesztőprogram frissítését,de semmi eredménye nem lett.

Valami ötlet a javításra,vagy inkább vegyek egy újat?

2012. okt. 14. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
OP. rendszer újrarakása. Azt tuti segít, ha meg nem, akkor próbáld ki másik gépen (ha tudod), bár lehet hogy felesleges, mivel akkor már szinte biztos a DVD íróban lesz a hiba.
2012. okt. 14. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Új DVD író vagy már régi csak fogta és beadta a kulcsot?Ha az utóbbi akkor vegyél inkább újjat.Lehet próbálni esetleg kábel cserét de nem hiszem hogy az a probléma
2012. okt. 14. 22:53
 3/8 algopirin ***** válasza:

Minden hibára "oprendszer újra rakása" , istenem :)

Mielőtt újra rakod próbáld ki egy másik dvd iroval, ha az simán megy akkor valoszinüleg elbucsuzhatsz tőle, megesik idővel elfáradnak, végülis nem egy egetverő összegbe kerül egy másik, már ha kell egyáltalán.

2012. okt. 14. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Mielőtt az OP rendszert újratelepítenéd, érdemes lenne utánajárni, hogy maga az író jó-e. Tedd át másik gépbe, és ha ott sem megy, akkor kuka. Felesleges az egész gépet újrahúzni, csak azért, hogy kiderüljön, jó-e az író. Ez lenne a legutolsó, amit megtennék, ugyanis a gép teljes újrahúzása legalább 2-3 nap.

Új az író, vagy csak bedobta a törölközőt?

2012. okt. 14. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:

A régi adta fel a harcot.Egy ideje nem használtam,aztán most kellett volna:(

Köszönöm a válaszokat!

2012. okt. 14. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
#3 Azért javasoltam az OP. rendszert újrarakni, mert nem mindenkinek van egy másik gépe kipróbálni, és egy OP. rendszert 1 óra alatt lekap netről és meg van oldva :)
2012. okt. 14. 23:03
 7/8 algopirin ***** válasza:
"egy OP. rendszert 1 óra alatt lekap netről és meg van oldva ", hát remélem nem autótszerelsz "civilben" én biztos nem vinném hozzád az autómat, és nem bántásból mondom.
2012. okt. 14. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:

1 óra alatt újrahúzni az egész gépet? Van még mit tanulnom, úgy érzem. :-DDD

Az újratelepítés nem old meg semmit, ha az író hibás, ergo a legfeleslegesebb dolog, amit tenni lehet.

Kérdező: ha a régit látta a gép, a mostani meg nem látja, akkor elég valószínű, hogy az író hibás. Kuka, vegyél egy újat.

2012. okt. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!