Szerintetek jó vétel egy sapphire7770? Milyen felbontásban tudnék vele játszani a most megjelenő játékokkal?
Az a probléma hogy nem tudom telepiteni sem mert nem tudom dvd ről boot-olni. beteszem a telepitölemezt és nem tölt be csak a rendszer.
nem tudok lemezről telepiteni se
A biosban nem tudom átállitani mert nem látja csak a hdd-t.
Elég elvarázsolt géped van. :)
BIOS-ban egyáltalán nem lát optikai meghajtót? Windows-ban meg működik? Boot prioritást attól függetlenül át lehet rakni CD/DVD ROM-ra sztem...egy próbát megér.
Egyébként driver telepítés után semmi? Eszközkezelőben mit ír a vga-ra? Az óra mellett a tálcán nem jelenik meg a Catalyst control center (vagy AMD Vision control center)?
Hát ez a bajom hogy semmi gondom nem volt vele eddig .
Most uj kártyát tettem bele és azota mmeg van örülve.
Pedig nem egyszer telepitettem már .
A biosban csak a merevlemezt látja semmi mást.Duálbiosos de a gyors biosban sem tudom átváltani.
Probáltam pendrive-ról is de ugyanaz csak a vinyo tólt be a rendszerrel.Pedig ha ujra tudnám telepiteni akkor szerintem a vga probléma is megoldodna.
De nem tudom mit csináljak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!