Miért nem ismeri fel a magnóm a pendrive-omat?
Figyelt kérdés
Adott egy Sony 8 gigás pendrive, és egy USB-s LG autórádió. Eddig mindig egy másik pendrive-ról hallgattam zenét a rádión, most vettem egy új pendrive-ot, leformáztam, a számítógépem felismeri, de a rádió nem. Kell valami program, hogy zenét tudjak lejátszani róla?2012. okt. 14. 09:34
1/8 cianidetil válasza:
Nézd meg,a magnó támogatja e a 8gb -s pendriveot.Lehet csak 2-4 gb-ig ismeri fel.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a fájlrendszer lesz a ludas... próbáld meg NTFS-ben is meg FAT-ban is...
3/8 algopirin válasza:
Igen valószínű hogy ntfs-re formáztad a pendriveot a "magnód" meg nem támogatja azt a file rendszert, többnyire fat vagy fat32 filerendszert szokott csak, de ezt a kézikönyvből tudod esetleg megtudni.
Vagy megformázod fat-re rádugod és ha működik az volt a baj, viszont akkor majd még ott lesz fat-nek a maximális particio határa 4gb elvileg, lehet több is "nem hivatalosan" arra meg majd keresel valami megoldást, azt fejből nem vágom hogyan lehet nagyobbra is formázni sose kellett ilyen.
4/8 cianidetil válasza:
A formázás variációt azért nem írtam,mert gyárilag általában fat,vagy fat32 -re van formázva.De igaz.Ha NTFS akkor formáznod kell.Hátránya,hogy 3 gb nál nagyobb file-t nem fogsz tudni rárakni,mert azt fogja írni,hogy tele a meghajtó.
5/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eddig egy másik 8 gigás pendrive-ot használtam, szóval a pendrive mérete kilőve. Egyébként újraformáztam, ahogy írtátok kipróbáltam mind a három lehetőséget, amit felajánlott a program, de így sem működik. Nem tudom mi lehet, van még ötletetek?
2012. okt. 17. 14:20
6/8 cianidetil válasza:
Előfordulhat,hogy nem szereti ha mappában vannak a zenék.Láttam már olyat ami csak akkor olvasta,ha ömlesztve voltak,mappa nélkül.Ha ez sem akkor lövésem sincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt még megpróbálom! :)
2012. okt. 22. 20:46
8/8 anonim válasza:
9:55 válaszolónak nagyon köszönöm, nálam is ez volt a megoldás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!