Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv, Ati Radeon HD5470-es...

Üdv, Ati Radeon HD5470-es karit hogyan tudom tuningolni?

Figyelt kérdés
Ati Tray tools-al akartam de indításnál egy hiba üzenetet kapok..:( Catalyst 12.8 van fent!
2012. okt. 14. 00:47
 1/4 Komplikato ***** válasza:
ATT-t ezer éve nincs fejlesztve, nem hiszem volna értelme használni. Mi a bajod a Catalystban lévő Overdrive-al? Amit az enged, annál többet úgy sem nagyon érdemes még extra hűtéssel sem ...
2012. okt. 14. 01:58
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 +1

ezt a kártyát amugy sincs sok értelme tuningolni

És melesleg ilyen csak laptopokba van ha igaz max netán OEM kártya ként lehet gépben

vagyis mivel ugy majd 100% ra egy mobil vga ról van szó aban mindenféle tuning veszélyes hisz ilyen kártyát nem egy csúcs gamer laptopba tesznek...

szóval nem fogja birni hütése

2012. okt. 14. 08:39
 3/4 P.O.C. ***** válasza:

Nem sértésképpen, de ez a kártya egy f*s. Ami fizikailag nincs benne, azt nem lehet puszta órajel emeléssel pótolni.

Ezt a kártya HTPC -be és irodai gépekbe van kitalálva.

A CCC Overdrive menüjével lehet ugyan kicsit megemelni az órajeleket, de nem sok mindent érsz vele. Ha meg ennek tetejébe még passzív kártya hűtésű is a kari, akár baja is lehet tőle.

2012. okt. 14. 08:43
 4/4 A kérdező kommentje:

aha értem, akkor inkább nem nyúlok hozzá! ;)

köszi a válaszokat!

2012. okt. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!