Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy Intek e5300as procim...

Van egy Intek e5300as procim Miért nem jó a overclock?

Figyelt kérdés
Már egyszer overclockolva volt de vennem kellet egy új lapot rambővítés miatt, most újra overclokoltam de a CPU frekvenciát 220-ig. Na de most ugye a proci kétmagos és most mikor felhúztam a rendszer információknál a windows ezt írja ki: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 V 2.60Ghz 2.86Ghz. A másik magot miért nem húzta fel?
2012. okt. 13. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivan?
2012. okt. 13. 18:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha értenél a a gépekhez akkor volna fogalamad arról hogy mit kérdeztem. Ha nem tudod a választ örülnék ha nem kérdéssel válaszollnál, mert nem erre találták ki az oldalt.A kedvedért azért leírom egyszerűbben: Overclokkoltam (felhúztam) a processzor órajelét a bioszan 13x200- ról 13x220-ra. A kérdés pedig az hogy a két mag közül miért csak zaeggyiket húzta fel a biosz? Mert az eggyik 2.86 lett, a másik meg 2.6ghz maradt
2012. okt. 13. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:

"Ha értenél a a gépekhez "

háháhá, de jót nevettem ezen :D

Na mindegy, lényeg hogy amit össze vissza zagyváltál fent abból kb semmi nem derült ki, nekem inkább úgy tűnt hogy neked nincs fogalmad arról mit csinálsz.

Honann tudod hogy csak az egyik magot húzta fel? Ha BIOS-ban húztad, akkor mindkettőt felhúztad, nem is lehet másképp.

2012. okt. 13. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
onnan látpm te gyökér hogy a bioszban kiirja, meg ha win7 sajátgép tulajdonságokara ràkattintasz ott is kiirja na de mindegy te sajnos gyengeelmêjű vagy és nem tehetsz róla. gondolom 12 éves vagy és mesztelen nőt még nem láttal hogy itt vagánykodsz
2012. nov. 3. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagy Pofáju Kérdező! Mind két magót huzta IQ Király! -.-

Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 V 2.60Ghz 2.86Ghz

Az első a gyári órajel a második az Aktuális Vágod ?

2013. jan. 23. 00:54
 6/6 A kérdező kommentje:
te nagyon hülye vagy mikor régebben húztam akkor 2x itra a 2, 86-ot
2013. febr. 1. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!