MSI Routerem van de melyik gépbe kell bedugni?
Figyelt kérdés
Két gép van a házban az egyiken van internet a másikon nincs, és van ez az MSI Routerem és nem tudom hogy most hogy kössem be (használatit elolvastam, de nem) szóval hogy most dugjam be netet ezen a gépen és akkor a másikba mit dugjak... nem értem... [link] ilyen a routerem2009. aug. 6. 15:15
1/5 anonim válasza:
Kösd össze azzal, amin az internet van. Ha a másik gépen van vezeték nélküli internet, akkor vezeték nélkül is tudod használni. Ha nincs rajta vezeték nélküli internet, akkor kell hozzá egy UTP-link nevezetű kábel. De ha nem megy, akkor hívj ki egy szakembert.
2/5 anonim válasza:
A WAN feliratú portba kell bedugni azt a kábelt amin nejön az internet, a LAN feliratúból van több is, azok bármelyikét pedig össze kötöd a géppel, utána a beállítod a routert és a gépeket és kész.
3/5 anonim válasza:
Mielőtt hozzákezdenél a beállitásokhoz, menj el a patikába és vegyél legalébb egy doboz nyugtatót.Én - sajnos - ezt elmulasztottam.
4/5 anonim válasza:
Ja, de mi van, ha WLAN-os a szerkezet?
5/5 anonim válasza:
Nagyon nagy vonalakban úgy van,hogy az internet először a routerbe megy,majd az szét osztja a két gépnek.Teszek egy móricka rajzot róla ide,de írhatsz privit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!