Proci csere, melyik lenne a legjobb?
300+ az mi?:D
300W os nem?
vagy 300W ot tud leadni valójában
hát majd megleljük egyszer milyen alaplapod lehet
amugy te honan tudod ezeket az adatokat?
program nem ir ki semit?
pl egy cpu-z ?
Egy közepes Radeon HD 80W körül eszik, meg a proci és a meghajtók, alaplap+ram +25W. talán csak elviszi az a táp, pláne ha minőségi.
Viszont a vékony ház mióta kizáró ok? Még HD78xx-ből is van LP. Más kérdés, hogy a szellőzés miatt akkor sem tennék bele 100W+ kártyát ha 1000W-os tápja lenne.
DualCore AMD Sempron 2100, 1765 MHz (9 x 196)
ezt hozza ki rá az everest
nincs valami megoldás, hogy 100%-ra meg tudjam? mert én sem akarok csak úgy random procit rendelni.
"ezt hozza ki rá az everest
nincs valami megoldás, hogy 100%-ra meg tudjam?"
Ha az everest azt mondja, akkor azt vedd 100%-nak. Csak olyan vasnál lehet gond, ami túlságosan új az everestnek. Ezért ajánlunk helyette Aida 64-et ugye. :)
Ki beszélt itt 1000w ról meg hogy méret miat nem lene jó vga hoz meg amugy sincs kérdésben sem szó vga ról de valószínüsíthetö hogy azt is szeretne majd
hanem én is szelözésre gondoltam
eleve cpu hütö sem lehet nagy rajta, nem mintha ilyen házban a nagy cpu hütö segítene rajta
melesleg ha valami 20ezres procit vene akor a proci töbe került mint a gép (mondjuk ez melékes)
.
amugy valószínüleg nem am2+ os hanem sima am2
tápnál meg ahogy irtad minöség
lehet alapból a gépet elbirja de Oem tápokat nem fejlesztésre tervezik
vagyis nem teljesitményben nem fogja elbirni a videokártyát ha lesz az is
Nem hiszem hogy ezt szükséges lene lecserélni
(de hát mindenki ugy tesz keresztbe magának ahogy akar)
"eleve cpu hütö sem lehet nagy rajta,"
Jó ideje pont ilyesmiért nagy piaca van a lapos és nagy hűtőknek, Scythe és társai. Persze nem olcsók 5-10K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!