Leformáztam a merevlemezt véletlenül. Van mód a visszanyerésre?
Figyelt kérdés
WD 1.5 terást formáztam le exFAT -ra az SD kártya helyett.
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 11. 17:59
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
+ HDD-m sajnos nincs és ez is majdnem tele volt. Az utolsó 100 gigát nem tudom, mi volt a többi katalógussal mentve volt. Ha nem is tudom pótolni, legalább tudom mi szállt el.
Köszönöm az infót!
2012. okt. 11. 19:00
3/10 anonim válasza:
törlést vissza lehet hozni. formázást nem
4/10 A kérdező kommentje:
Kicsit pontosítok, hátha mégis lenne megoldás: a Sajátgép/Lemezkezelés-ben - Gyorsformázást választva sikerült elkövetni...
2012. okt. 12. 11:04
5/10 anonim válasza:
Írtam, mi a teendő, a 3-as válaszolóra meg ne hallgass, mert butaságot írt...
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor spájzolom amíg nem tudok kb 1 tera helyet keríteni. Sajnos csúnyán felment az áruk. Ezt az WD Elements-et 17ezerért vettem, most 36 az ára...
2012. okt. 12. 17:09
7/10 anonim válasza:
Az első linken egy partícióhelyreállító okosság van. Ahhoz nem kell üres hely azt kipróbálhatod...
8/10 A kérdező kommentje:
Elkezdeném, de úgy látom biosban kellene ténykedni, A WD Elements vinyó viszont USB-s külső. Ráadásul szétszedhetetlennek tűnik. Csak USB-n tudok csatlakozni, nem tudom, hogyan lehet így a BIOS-ban láthatóvá tenni?
2012. okt. 13. 10:32
9/10 anonim válasza:
Miért kéne a BIOS????
Letöltöd a progit és windows alatt elindítod. A többit meg írja...
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy segítesz! Elindítottam a helyreállítást, nem lesz rövid de beszámolok az eredményről.
2012. okt. 13. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!