Az mindegy hogy a PC-be milyen ramot veszek? (lent)
Noshát..nézz bele a gépbe, (úgyis bele kell ha ramot cserélsz és ha ez az alaplap akkor a következő a helyzet:
Az alaplap: MSI MS-7312. Ez az alaplap a DDR2-es memóriát már ismeri. 2 memóriafoglalat van ami támogatja az 533Mhz, 667 Mhz, és 800 Mhz-es memóriát. Maximum 2 GB RAM lehet benne összesen tehát ez azt jelenti hogy 2 GB-os modult ne vegyél bele. Az 512-es mellé vagy tudsz venni egy 1 GB-osat, vagy ami szerintem jobb megoldás hogy veszel két darab 1 Gb-os memóriát, és akkor az 512-őt bár nem használod de az alaplapot viszont így teljesen ki tudod használni. Javaslom ha mészt a boltba vidd magaddal az 512-est megmutatni, de érdemes ezeket felírni amiket leírtam.
oké koszi
mácsak a másik kérdésre kell várnom a választ :)
de akkor milyen fajta is megy bele?:$
Nade így néz ki az alaplap? A kérdésre válaszoltam de akkor beillesztem mégegyszer :D
,,Ez az alaplap a DDR2-es memóriát már ismeri. 2 memóriafoglalat van ami támogatja az 533Mhz, 667 Mhz, és 800 Mhz-es memóriát. Maximum 2 GB RAM lehet benne összesen tehát ez azt jelenti hogy 2 GB-os modult ne vegyél bele. Az 512-es mellé vagy tudsz venni egy 1 GB-osat, vagy ami szerintem jobb megoldás hogy veszel két darab 1 Gb-os memóriát, és akkor az 512-őt bár nem használod de az alaplapot viszont így teljesen ki tudod használni. Javaslom ha mészt a boltba vidd magaddal az 512-est megmutatni, de érdemes ezeket felírni amiket leírtam."
Najó igazad van.
Ha az 512-es mellé veszel 1 GB-osat akkor olyat kérj amilyen az 512-es (ahány MHz-es)
Ha két 1 GB-osat veszel akkor 800 Mhz-est vegyél.
De mindenképp vidd magaddal és mutasd meg hogy ez volt benne alapból. Meg az alaplap nevét is.
ok
majd megmondom h ramot szeretnék 1 gigássat és h bele e tenné nekem
vmi ilyet mondok majd
ám koszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!