Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az nagy baj? Inkább vegyek...

Az nagy baj? Inkább vegyek Nvidiát?

Figyelt kérdés
Ha én egy VGA Asus PCIe 3.0 HD7870-DC2-2GD5-HD7870 2GB GHz Edition-t veszek ? Mert azt mondták az Nvidiát több játék támogatja! Az mit jelent ?

2012. okt. 10. 21:50
1 2
 11/19 Panda Péter ***** válasza:
AMD-től független játékban is volt már extrém compute terhelés. a Fermi után a fene se gondolta volna, hogy így kiherélik a Keplert compute teljesítményben.
2012. okt. 10. 22:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem benne volt. Az AMD által támogatott játékoknál szerintem egy szinten elő is írják az olyan effektek használatát amiben a Radeonok jók. De lehet hogy tévedek.

Viszont akkor sem csinálnak olyan görénységeket mint az NV, hogy mesterségesen növelik a gépigényt, és a felhasználókkal b*sznak ki... (a sajátjaikkal is)

Az AMD-s játékok valahogy szinte mindig kisebb gépigényűek, jobban optimalizáltak.

2012. okt. 10. 22:43
 13/19 anonim ***** válasza:

aki ezt mondta az vegyen egy fx5200-at te meg vedd meg nyugodtan a 7870-et istenkirály kártya, nekem 7850 van, és már az is bőven elég mindenre, kimaxolja a leghardcore-abb játékokat is gond nélkül :)

egyébként amit az előbb láttam abu85 féle megjegyzés

erről a cikkről van szó?

[link]

itt szépen látszik, hogy manapság a "gaming evolved" jobban kihasznált, és hát bf3 is ebbe a kalapba tartozik, ami nem véletlen, amd jobb kész ennyi.

2012. okt. 10. 22:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"a "gaming evolved" jobban kihasznált, és hát bf3 is ebbe a kalapba tartozik, ami nem véletlen, amd jobb kész ennyi."

BF3-ban a GE ellenére jobb a Kepler.

2012. okt. 10. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:

"AMD-től független játékban is volt már extrém compute terhelés"

Igen tudom, pl GR Future Soldier. Én azt csak példának írtam fel, ez jutott elsőre eszembe, meg az új Dirt compute vonalon is elég erős példa.

"Az AMD által támogatott játékoknál szerintem egy szinten elő is írják az olyan effektek használatát "

Erről a GTX 660Ti tesztjénél volt szó

[link]

"erről a cikkről van szó? "

Ha ez nekem jött akkor nem, múltkorában volt szó a két partner program közti különbségről valamelyik topikban, de nem tudom már hol.

"BF3-ban a GE ellenére jobb a Kepler."

Mondjuk a BF3 készítői elég szerencsétlen helyzetbe voltak.

2012. okt. 10. 22:52
 16/19 anonim ***** válasza:

ez az abu valami hatalmas forma, nem tudom hogy neki szakmája e az vagy csak hobbi, de nagyon ott van a szeren, imádom amikor ilyen kisregényeket ír :D

GE: én mint mezei átlaguser nem tudom, hogy kepler alatt bf3 jobb lenne, előző kártyám fx5200 volt arról váltottam direktbe 7850-re (micsoda ugrás :D:D:D), hát kimondani se tudom mennyivel jobb. Lehet hogy ha egy gtx 660ti vagy egy 670 pörögne a gépben megérezném bf3-ban de egyelőre nekem ez a kis dög is bőven sok.

2012. okt. 10. 23:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát Abu hozzászólásait cikknek lehet tekinteni :D
2012. okt. 10. 23:08
 18/19 Panda Péter ***** válasza:
azért vannak akik már előre menekülnek, ha nekiáll random HSA-promót írni. én mondjuk bírom :D
2012. okt. 10. 23:24
 19/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem baj mint láthatod :)

(Most ha én két nvidiás játékkal meg egy amd sel játszok rendszeresen akkor mondhatom hogy "nvidia több játékot támogat" - de ez csak számomra igaz, mint látod általánoságban elég bonyolúlt kérdés, de talán az is mond valamit hogy elég hosszan viszamenöleg és jelenbe nézve nem igen van sok jó vételes (ár/érték) nvidia kártya se használtam se újonan max 1-2 türhetö)

2012. okt. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!