Ehhez a processzorhoz jó ez a ram? Intel Core i5-2500 3.30GHz/Geil 4096MB Evo Corsa DDR3 2133Mhz
Az alaplap is beleszólhat, hogy ki tudja-e hajtani maximálisan a RAM-ot.
Ha nem tesznek gyárilag bordát a RAM-ra azt azért teszik, mert normál használat mellett nincs rá szükség és megelégszik annyi levegővel, amennyit a procihűtő ráfúj.
Minek ilyen ram? már megvan?
Sandy Bridge proci 1333MHz et kezel alapból
Ivy Bridge 1600MHz et
sok alaplap nem is támogat ilyen magas órajelet szintugy és ami igen az is csak OC val
IGP t használnád?
akkor jobb lene Ivy Bridge ben gondolkdnod szerintem HD 4000 el
viszont minek ekkora ram akor is?
ez nem játékra van
persze ha ugygondolod munkában "kihasználnád"
akkor vegyél tuning alaplapot P67, Z77, Z68 at és K jelzésü processzort
amugy ha meglévö ram és csak az érdekel hogy mene e igen mene vele 1333MHz en.
Első kettőnek köszi!
3.: Egy szó nem volt róla, hogy mihez szeretném használni. Nem vagyok játékos, különböző grafikai alkalmazásokhoz kell. 8 GB-os ramot fogok venni, csak azért írtam a 4-eset (van ugyan ilyen 8-asban is), mert ez volt megnyitva a böngészőben.
Ha csak szöveg alapján ítélnénk meg a másikat, akkor én meg azt mondanám barátom, hogy kb. 6-7. osztályban ülhetsz a mondataid alapján.
""Ha csak szöveg alapján ítélnénk meg a másikat, akkor én meg azt mondanám barátom, hogy kb. 6-7. osztályban ülhetsz a mondataid alapján.
""
Ha köcsög vagy máskor válaszokat se tegyél fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!