Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó táp? Minőségi darab?

Ez jó táp? Minőségi darab?

Figyelt kérdés
Tudok elég jó áron szerezni(11K) egy A-DATA HM-550-es tápegységet? Ez jó minőségű? Meglévő konfighoz lesz, tuti elég, csak a minősége érdekel. Esetleg tudja valaki milyen bél van benne?

2012. okt. 9. 21:39
 1/8 Komplikato ***** válasza:
100%
Ez alapján nem rossz: [link]
2012. okt. 9. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó minőségű.
2012. okt. 9. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
94%

Igen, jó minőségű darab, amikor még kapni is lehetett elég ajánlott széria volt a HM. Esetleges hátrány, hogy tapasztalatok szerint kissé merevek a kábelek.

"Esetleg tudja valaki milyen bél van benne?"

CWT PSHII(nem az egész széria, az 1200W-os, CWT PUC) , de nem tudom mire mész ezzel, ha meg kell kérdezned ez a táp jó e.

2012. okt. 9. 21:48
 4/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Biztos élöben saját szemével akarja megnézni majd milyen belül és tudjon köszöni neki.
2012. okt. 10. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
550 wattos táp ma már kell mindenképp.
2012. okt. 10. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

"Biztos élöben saját szemével akarja megnézni"

Ez oké, de ahhoz, hogy ránézésre megállapítsd, hogy milyen ahhoz kell némi háttértudás is.

"550 wattos táp ma már kell mindenképp."

Ezt nem tudom hova tenni. Ez így pontos konfig nélkül csak így idevágva egy hatalmas baromság, persze lehet csak én értem ezt félre. Szóval ha elmagyaráznád pontosan mit is takar ez (a csöppet se helyes) kijelentés hálás lennék :)

2012. okt. 10. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Na jó. Az 550 W helyeslése tényleg nem válasz a minőséget firtató kérdésre.

Arra gondoltam, hogy itt a munkahelyemen az irodákban 300-350 wattos táppal vannak gépek. Az ide elég. De otthonra (ahol van letöltés, játék, streamelt videózás, kismillió egyéb hardver, ami csatlakoztatva van a géphez) mindenképp kell ez a teljesítmény a stabilan működő géphez.

Ez a táp - márcsak a teljesítménye okán is - valószínűleg megfelelő lesz neked.

[link]

Eszerint másfél éve kb. 25 ezer forint volt.

2012. okt. 11. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Ezzel se értek egyet, már csak azért se mert a névleges teljesítménynél megakadtunk. Nem ritka, hogy komolyabb 400-as tápok 12V-on elverik a kisebb 500Wattosokat stb. Meg mondjuk 400Wattos FSP Hexa tulajként se értem, mikor épp arra használom amihez te azt írtad kell a teljesítmény. Persze ez az egész sötétben való tapogatózás pontos konfig leírások, meg táp típusok nélkül.
2012. okt. 11. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!