Egy asus nvidia geforce 9800gt-n hogy mennek a mostani játékok Illetve milyen erős?
"Hát te tudod, de az ilyen kártyákat már eladni kell, nem most megvenni."
Hááát, kérdés neki mennyije van rá? Amúgy ilyen 8-9.000 közül mozognak használtan ezek. Egy sokkal lassabb 8600GT/9500GT vagy HD4650 is 5-6K, azokhoz képes nyilván ez még jó. Meg az is kérdés most mi van a gépében?
Hát igen, jó lenne tudni milyen gépbe megy, és minek a helyére. Meg mennyiből.
De ha új játékokra veszi, ez akkor is kevés már, akárhogy is nézem.
nekem zotac 8800gt amp van, elég öreg, a crysis 2-őt 1024*768 felbontáson maxon 45-80fps.
tdu 2 1024*768 felbontáson, minden maxon kivéve a textúra, az mediumon, és 30fps.
Hát az a CPU is elég kevés már, meg a 2 GB RAM is.
Ebből már csak belépő szintű gamer gép lehet, akármilyen VGA-t is teszel bele.
Nekem sincs nagy gépem, nem is azért mondom.
De azt értsd már meg, hogy ezen az új játékok 99%-a nem fog még high-ban sem jól menni, nemhogy ultrán.
Te el vagy tévedve ezzel a kártyával, eljárt már felette az idő, ekkora elvárásaid ne legyenek vele.
Core 2 Duo E7400, 2 GB RAM, Radeon HD5670 512MB GDDR5.
De én annyit sem játszok egy évben, mint egy komoly gamer egy héten. Ez a gép nekem inkább net/film/zenére van használva.
De hidd el hogy azon az új játékok zöme nem fog jól menni high-ban. Hacsak nem valami nagyon kis felbontáson játszol, vagy nem zavarnak az alacsony fps-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!