Intel 3. 00GHZ/1M/800 (SL8JZ) Processzorhoz alaplapot keresek?
Ezek szerint s775-ös lap.
Hát tudja a fene, akkor én inkább keresnék C2D képes lapot inkább használtan 7.000 körül, a különbségből meg vennék DDR2-t meg PCIE kártyát.
Köszönöm a gyors választ.
Az a problémám ,hogy jó pár éve mikor még nem volt annyira kiégve a gépem de a haldoklás elindult gondoltam veszek új procit,ramot,videokátyát,a ram működött a videokártya működött a processzor nem. Mivel akkortájt nagyon feldobott a pénz, nem törődtem vele gondoltam majd lesz vele valami pedig 20 darab ezresem bánta.
Most mikor megint odakerültem ,hogy gépet vegyek közbeszólt a szarevő énem ezért gondoltam ,hogy keresek alaplapot a processzorhoz,
Miután megvettem a processzort pár napra rá felhívtam egy szakembert aki elküldött melegebb éghajlatra, "hogy ez van mikor nem kérdeznek meg szakembert M950-es alaplapod nem tudja kezeli a processzort ehez lga7750-ös alaplap kell"
Egyébként az új gép amit vennék:
Alaplap Asus P8Z77-V LX Alaplap
Processzor Intel Core i5-3450 3.1GHz LGA1155
Videókártya Gigabyte Radeon HD7770 1GHz
Merevlemez1 OCZ Agility 3 120GB SATA3 2.5
Memória Kingston HyperX Blu 8GB 1600MHz 2x4GB
Tápegység FSP Raider 550W ATX/EATX tápegység,
DVD író Sony AD-7280S-01
Monitor Philips 227E3LSU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!