Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Intel 3. 00GHZ/1M/800 (SL8JZ)...

Intel 3. 00GHZ/1M/800 (SL8JZ) Processzorhoz alaplapot keresek?

Figyelt kérdés
Olyan alaplapot keresek ami a DDR1-es ramot kezel AGP-s videokártyát és ezt a processzort:Intel 3.00GHZ/1M/800 (SL8JZ) Használt új egyaránt megfelel, ha egyáltalán létezik ilyen alaplap. Ár: 0-20000
2012. okt. 8. 19:38
 1/2 Komplikato ***** válasza:

[link]

Ezek szerint s775-ös lap.

Hát tudja a fene, akkor én inkább keresnék C2D képes lapot inkább használtan 7.000 körül, a különbségből meg vennék DDR2-t meg PCIE kártyát.

2012. okt. 8. 19:51
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ.

Az a problémám ,hogy jó pár éve mikor még nem volt annyira kiégve a gépem de a haldoklás elindult gondoltam veszek új procit,ramot,videokátyát,a ram működött a videokártya működött a processzor nem. Mivel akkortájt nagyon feldobott a pénz, nem törődtem vele gondoltam majd lesz vele valami pedig 20 darab ezresem bánta.

Most mikor megint odakerültem ,hogy gépet vegyek közbeszólt a szarevő énem ezért gondoltam ,hogy keresek alaplapot a processzorhoz,

Miután megvettem a processzort pár napra rá felhívtam egy szakembert aki elküldött melegebb éghajlatra, "hogy ez van mikor nem kérdeznek meg szakembert M950-es alaplapod nem tudja kezeli a processzort ehez lga7750-ös alaplap kell"

Egyébként az új gép amit vennék:

Alaplap Asus P8Z77-V LX Alaplap

Processzor Intel Core i5-3450 3.1GHz LGA1155

Videókártya Gigabyte Radeon HD7770 1GHz

Merevlemez1 OCZ Agility 3 120GB SATA3 2.5

Memória Kingston HyperX Blu 8GB 1600MHz 2x4GB

Tápegység FSP Raider 550W ATX/EATX tápegység,

DVD író Sony AD-7280S-01

Monitor Philips 227E3LSU

2012. okt. 8. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!