Konfigváltoztatás - kell új tápegység?
Szóval ez a jelenlegi konfig:
GA-990XA-UD3
Phenom II X4 955 @3.6 GHz
Thermaltake Contac 21
Kingmax NANO Gaming RAM 4GB DDR3 @1600 MHz
Seagate Barracuda 500GB SATA3
NEC AD7260-S
Chieftec CTG-500-80PB 500W OEM
Na most a jelenlegi videókártya egy Sapphire Radeon HD6870 1GB, és ennek a helyére lenne egy Sapphire HD7950 3GB. A gyártó honlapján mindkét karihoz legalább 500W táp ajánlott. Elég lesz a 7950-nek is az 500as Chieftec?
AMúgy én úgy vettem ki a dologból hogy már megvan neki a CTG500 is, csak VGA-t akar cserélni. Így semmiképp nem érdemes lecserélni egy másikra, mert ezzel is tökéletesen menni fog.
Viszont ha elnéztem valamit és még nem lenne meg, akkor talán jobban megérné 2000 Ft-tal többért az FSP Raider 550.
"AMúgy én úgy vettem ki a dologból hogy már megvan neki a CTG500 is"
Akárhogy nézzük ez jön le a kérdésből :)
proci elég mért ne lenne az? 3,6 ra van huzva
ha már megvan táp jó lesz az böven is
de ha ujat veszel ruház be FSP Raider 550 re
kb. 1-2ezerel drágább
nem nagy W wattú kelene hanem jobb minsögéü akár de hát az pénz...
és egy raider meg ctg böven elég minöség amugy
Ha most venné az egész gépet nem lenne hülyeség amit írsz, de így hogy már megvan neki, most adja el potom áron a CTG500-at, és tegyen hozzá még x-ezret egy jobb tápra?
Tök felesleges pénzkidobás, meg kínlódás, mert a mostani is tökéletesen megfelel a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!