Intel vs AMD. (Részletek a leírásban)?
Játékokra szerintem minden erősebb mai proci elég lesz 3-4 évig.
Általában a VGA avul el hamar, CPU tovább bírja ha játékról van szó.
3-4 év múlva te sem fogsz emlékezni arra a procira amit most fogsz majd megvenni...
mivel ezen a piacon a "hatványozott" fejlődés a jellemző
és ugy megmondani hogy 3-4 év mulva mi lesz a menő, az lehetetlen....
a mostani procik mellett azt is elképzelhetőnek tarom hogy a 4 mulvai procikhoz nem kell külön videokártyát, és ramot venni (APU stb..)
így tehát kérdésed 90%-a érvényét vesztette...
de ha csak annyi lenne a kérdés hogy melyik proci elég 8 giga ram és egy 2 gigás vga mellé (amit jelzem csak akkor tudsz kihasználni ha bőven fullHD feletti felbontásban játszol, amit meg lehet már a monitorod sem bír)
akkor elég neked egy amd ph II 960T amit már kb egy huszasért is megkapsz...
"3-4 év múlva te sem fogsz emlékezni arra a procira amit most fogsz majd megvenni... "
Elég sokan vannak úgy, hogy egy-egy gépet több mint 3-4 évig használnak.
"egy 2 gigás vga mellé (amit jelzem csak akkor tudsz kihasználni ha bőven fullHD feletti felbontásban játszol"
Már vannak oylan játékok ahol full HD-ra is több kell mint 1 giga, bár erről vitázni addig mindegy is míg nem tudjuk milyen is a VGA pontosan.
az elnök XD
ez jó...
kösz h belekötöttél...de ez arra vonatkozott h nézze meg h a monitora mennyit bír hiszen akkor az lesz a legszűkebb keresztmetszet , de ezt írtam is...
amugy meg ha mostanában tényleg arra vásárolna mindenki gépet hogy 4 év múlva is fullHD-ban játszon akkor nem tudna gépet vásárolni, kivéve ha ő nyerte most a 720 millát most az ötösön XD
"kösz h belekötöttél"
Ne adj rá okot, és akkor nem köök bele. Neked is megvan a lehetőséged az enyémbe belekötni :)
"gépet hogy 4 év múlva is fullHD-ban játszon "
Kiírt ilyet? Én arról beszéltem, hogy elgé sokan használnak egy gépet 4 év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!