Üdv! Laptopot szeretnék vásárolni, Dell latitude E5520-ra gondoltam, de sajnos nem találtam belőle 4 magos i7 procival szereltet. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
A latitude a strapabíróság (és folyadékállóság) miatt tetszett meg. Vostro és Inpiron jelzésűekből láttam pár 3610, 3612 QM-mel szereltet, érdemes lenne azokban gondolkodnom?2012. okt. 8. 00:19
1/5 A kérdező kommentje:
Továbbá mennyire érezhető a teljesítménybeli különbség egy 2magos és egy 4 magos proci között? (pl. i7 2640M vs. 3612QM)
2012. okt. 8. 00:21
2/5 anonim válasza:
Van belőle i7-tel szerelt modell, csak nem kapni nálunk, de általános felhasználásra bőven elég egy i5 is, mire használnád a gépet?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, de én tudom, hogy van i7-tel szerelt, de nekem az nem elég, mert ezek mind 2 magos i7-esek (az általad belinkelt példány is), és nekem négymagos kellene, tehát ahol a szám után ott van a QM jelzés, pl. 3612QM, 2670QM stb...Van esetleg olyan hely ahol amit kérek pontosan azt rakják bele a konfigurációba? Mert akkor meg lenne oldva a problémám... A gépet amúgy még nem tudom, mire használnám, csak most, hogy megtehetem, szeretnék egyszer olyan laptopot venni, ami 3 év múlva is erős lesz...
2012. okt. 9. 01:35
5/5 anonim válasza:
4 magos i7-tel szerelt E5520 modell nincs, de a válaszodból ítélve nincs is rá szükséged.
Persze van olyan Latitude modell amelyben 4 magos i7 van, például a E6420.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!