A WIN7 mennyi magon induljon (nekem két magos) és mennyi RAM memóriával (5Gb van)? 64 bites rendszer. "msconfig"-ban lehet állítani.
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 21:30
1/2 Komplikato válasza:
Elvileg elmegy egy magos procin is, de én szerintem egy kétmagos proci azért kell alá. Abból is van jó gyenge, mondjuk egy szénné butított Atom proci nem annyira jól menne alatta. A memória beállításnak szerintem csak akkor van értelme ha az kevés, pl. 2GB vagy kevesebb. Azért van a memória, hogy használja, nem azért, hogy kímélje ...
2/2 A kérdező kommentje:
AMD Athlon-om van.Egy magra volt állítva.(Gondolom hogy a redszer gyárilag így van csinálva.)Átraktam kettőre.Ja és pl.az utorrent kliens automatikusan töltödjön be indításkor?
2012. okt. 7. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!