Milyen videókártyát ajánlotok?
Az alul linkelt fórumba írtam, de nem válaszolt senki, valaki tud érdemben hozzászolni? Csak videókártyát cserélnék, semmi mást, ha nem megoldható, akkor elleszek így is. Azt olvastam, hogy egyes videókártyák, a processzor helyett dolgoznak a film lejátszásához, és így gyengébb processzor is elég.
Nem játékra, hanem filmnézésre, ill. netezésre kell a kártya. Nem kell valami bivalyerős dolog. A 23.000 már sok. A határ 13.000 Ft. A félreértések elkerülése végett bemásolom azt amit a fórumba írtam:
Csak netezésre és filmnézésre szeretnék valamilyen kártyát venni, kb.: 13000-ig. Az ATI/AMD-s kártyák kivételével minden jöhet, azokkal azt hiszem nem szimpatizál az alaplapom.
A gép: MSI K9-VGM-V, Sempron 2800+, alaplapi vga/hang, 512 Mb memória, FSP 350 PNF táp
Jelenleg normál avi vagy dvd filmekkel nincs gondja, de az mkv HD filmek már kicsit szaggatnak.
Fontos, hogy 1920x1080 felbontásban kiszolgálja a windowst, és tudjak hd filmeket lehetőleg szaggatás nélkül nézni, halk legyen, illetve dvi, esetleg hdmi kimenettel rendelkezzen. Lehet, hogy ez ilyen alacsony árkategóriában lehetetlen, de ennyi van rá, meg ennél nem is kell több. Kb. az ilyen kártyák érdekelnek: Link Ez már talán jó is lenne, csak ATI chipes.
Olyan nincs, hogy ATI kártyákkal nem szimpatizál az alaplap!
De ha NVidia, akkor vegyél 9500GT-t, amin 512MB DDR3 memória van.
De-de! Mintha úgy emlékeznék, hogy le van írva az alaplap kézikönyvében is, illetve részleges angol tudásommal innen is ezt hámoztam ki: [link]
Az ajánlott kártya talán jó is lesz, de még gondolkozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!