Mit tegyek a CD-meghajtómmal?
Figyelt kérdés
Eleinte betettem a CD-t és megnyitáskor lefagyott, anélkül, hogy beadta volna a rajta levő fájlokat, most meg épp megnyitja, de akármilyen CD-t teszek be, nem ad be semmit, azaz úgy mutatja, mintha üres lenne. Mit tegyek? Segítsetek!2009. aug. 5. 11:49
1/6 anonim válasza:
Lemezeknek van egy bizonyos élettartama, ezután hibák léphetnek fel, a te esetedben eltűntek az adatok, velem is előfordult már a 6+ éves lemezeknél.
2/6 anonim válasza:
Ha a CD lézerdiódája elkoszolódik akkor is ez a tünet! Én magam javitom, szétszedtem és fülpiszkálóval nagyon óvatosan lepucolom a lézerolvasót.
3/6 anonim válasza:
Nálam virtuális meghajtó állította el egyszer a driverét a meghajtómnak. Eszközkezelőben leválasztottam-újraindítás-driver újrarakása segített...egy darabig...aztán újrakezdte, és a vége csere lett. Azért egy próbát megér...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Nem vagyok számítógép szaki, megkérhetlek, hogy magyarázd el pontosan hogyan csináltad, érdekelne nagyon
2009. aug. 18. 12:13
5/6 anonim válasza:
Ha semmi se segít, cseréld ki. Nekem ez volt.
6/6 anonim válasza:
Ezer forintos tétel, szerintem megérett a cserére, nekem is volt már amelyik beszart, ez van..
( [link] )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!