Miért nem megy az ÚJ videókártyám?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy új videókártyát, és amikor beteszem az alaplapba(integrált vga van benne) és elindítom, Elkezd nagyon hangosan búgni és se kép se hang. Nagyon szeretném megtudni hogy mi a baja. A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Márk
2012. okt. 6. 19:57
1/7 anonim válasza:
Milyen az az új VGA pontosan? Valamint tápegység pontos típusa?
2/7 A kérdező kommentje:
Alaplapi vga:Ati radeon Xpress 200 series
Amit vettem vga: sapphire radeon HD 5450
A tápegység pontos típúsát jelenleg nem tudom megnézni.
Előre is köszönöm hogy megpróbálsz segíteni! :)
2012. okt. 6. 20:34
3/7 anonim válasza:
Rádugtad-e a PCIExpress 6 Pint? :D
4/7 anonim válasza:
Ja most látom hogy még az sem kell neki :D
5/7 TheMizery válasza:
telepitsd fel a driveret. azaz a CCC-t.
6/7 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem, nem megy.Annyit tett hogy letörölte az illesztőprogramot és ujra kellet raknom :)
2012. okt. 13. 17:10
7/7 TheMizery válasza:
ha minden faxan van osszeilleszve, akkor rossz a kartya, v a foglalat, kikene probalni, h egy masik kartyaval mit produkal.. ha megvan a gari akk vidd vissza es csereltesd ki. jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!