1/9 anonim válasza:
Én próbaverziót használok.
Érezhetően gyorsabb a bootolás, mint Windows 7 esetében.
Nálam gyors minden, és semmiféle hibával nem találkoztam.
A Modern alkalmazásokat meg nem muszáj használni, így nem zavaró egyáltalán.
2/9 anonim válasza:
Inkább használok egy lassabb Win7-et, mint ezt a csempés szutykot. Nálam kizáró ok.
3/9 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok oda érte,de mivel FX processzorom van,kénytelen leszek feltenni.
2012. okt. 6. 09:13
4/9 anonim válasza:
Nagyon jó és gyors operációs rendszer! Egy kis bütyköléssel a 90 napos rendszert magyarrá és véglegessé varázsolhatod. Így ingyen lesz egy nagyon jó operációs rendszered. Csak ajánlani tudom!
5/9 anonim válasza:
Én is akarok kérdezni,ha nem baj akkor itt teszem fel, Mennek rajta ugyanúgy a játékok mint a w7-en?:D
6/9 anonim válasza:
Windows 8- engem nem győzött meg. Nem vagyok elégedett vele. Maradok a Vistánál. az jó, stabil...
7/9 anonim válasza:
A legtöbb megy rajta, de néhány cucc nem.
8/9 anonim válasza:
#5: Ha nagyon régi játékokkal akarsz játszani (kb. 2002 előttiekkel), akkor nem ajánlatos, de újakkal (2007 utáni játékokkal) semmi gond nem lehet, ha mégis, akkor az nem az operációs rendszer hibája.
9/9 anonim válasza:
Szimpatikus, bár kicsit szokatlan volt amikor kipróbáltam.
Sajnos az egyetemen a wifi kezeléssel még gondjai vannak (nincs megfelelő driver még) ezért a saját gépemen még nem cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!