Adott egy régi alaplap (Asus M2NPV-MX). A doksija szerint bios frissitéssel képes kezelni újabb 4 magos procit is (pl. AMD Athlon II X4 460). Kérdés: ez az alaplap nem fogná vissza a processzor teljesítményét?
Nem hiszem hogy sima am2 alaplap
am2+ (am3) procit támogatna akár még bios frisitésel sem
melesleg x4 460 proci nincsen
Ja de oké van csak becsaptam magam
mivel x3 460 van
és gondoltam nincs x4 is pont ugyan azon a kódnéven... de hát akor mégis van
de am2+/am3 as proci attól még ez is
lap pedig am2 (Nem am2+)
minden esetre ha mégis mehetne bios frisitésel amit én erösen kétlek de mobilon nemtudom megnézni
szóval valamenyire mindég viszafogja a procit az amd alaplapjai tehát egy am2+ ben sincs az am3 teljesen kihasználva
de ettöl még nem kel agódnod
mondhatni jelentéktelen dolog
de mégis több procival kompatibilis mintha egy alaplapba pont csak egy féle típús mehetne
.
de te esetedben mint már sokat irtam :D erösen kétséges hogy kompatibilisá lehetne teni Athlon II x4 460 vagy hasonló procival
gáznak nem gáz ha fog mködni bios al
videokártya akár jobb is mehetne mellé
persze attól függ mivel és hogy játszanál
persze ha játék a lényeg és nem más
ADX640WFK42GM
igen 5005 bios al jó bele (nem hittem voln :) )
csak mobilon nem tudtam gyártó honlapját megnézni
de figyelj rá hogy potnsoan az legye na proceszor ami a listán van
ADX640WFK42GM
tehát ha 640 t veszed annak ez a kódja
remélem sikkerül
amiatt pedig ne aggódj hogy "visszafogja" mint irtam ez nagyjából semmit nem jelent az a lényeg hogy gyakorlatban hogy teljesit a gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!