Valaki adna nekem linkelni egy logitec dvd író GH20ns10 drivert? Tudom hogy google a barátom de már vagy 10 oldalt átlapoztam és nem találom
Logitech? Nem LG ez véletlenül?
Milyen drivert szeretnél? Bekötöd és müködik.
Ehhez nem szükséges driver, csak majd ha irni is szeretnél vele egy dvd iró program. Ez egy belső dvd iró sata csatlakozóval, nem?
Volt már valaha sata eszköz a gépedben? Lehet csak az alaplap sata driver telepitése maradt el.
Hát nincs.
Ráadásul kezd bonyolódni, másik gép, nem is ez, ott másik meghajtó sem megy... annyit tudok ajánlani mindenek elött hogy nézd meg a biosban megjelenik a meghajtó vagy sem.
A bios nem egy olyan terjedelmes dolog hogy ott ne találd meg a maghajtók listáját. Ha máshol nem, a boot eszközök között biztosan szerepelnie kell a bekötött dvd-romnak.
Nincs fenn sata driver, hibás a lap, le van tiltva a sata vezérlő, nem jut eszembe más.
Mi ez a 4 sata eszköz, két merevlemez és két optikai?
Csatlakoztasd le azt a problémás cd-romot, feltételezhetően ez okozza a problémát. Alaplap drivereit továbbra is javaslom és van ott egy usb eszköz, ehhez is kell vagy a lap drivere vagy az usb kütyü drivere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!