Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki adna nekem linkelni...

Valaki adna nekem linkelni egy logitec dvd író GH20ns10 drivert? Tudom hogy google a barátom de már vagy 10 oldalt átlapoztam és nem találom

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Logitech? Nem LG ez véletlenül?

Milyen drivert szeretnél? Bekötöd és müködik.

2012. okt. 5. 17:34
 2/10 A kérdező kommentje:
igazad van LG de bekötöttem és azt írja hogy nem ismeri fel a windows xp a driverjét..
2012. okt. 5. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Ehhez nem szükséges driver, csak majd ha irni is szeretnél vele egy dvd iró program. Ez egy belső dvd iró sata csatlakozóval, nem?

Volt már valaha sata eszköz a gépedben? Lehet csak az alaplap sata driver telepitése maradt el.

2012. okt. 5. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
ő az én gépembe jól müködik de áttettem egy másik gépbe mert ott nem müködik a dvd író se írni nem tud a dvd író se be olvasni ráköttötem az enyémet és enyémnél is úgyan ez a helyzet pedig saját gépembe müködik valaki segítsen pls
2012. okt. 5. 17:50
 5/10 A kérdező kommentje:
red4me van skyped?
2012. okt. 5. 17:50
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát nincs.

Ráadásul kezd bonyolódni, másik gép, nem is ez, ott másik meghajtó sem megy... annyit tudok ajánlani mindenek elött hogy nézd meg a biosban megjelenik a meghajtó vagy sem.

2012. okt. 5. 18:04
 7/10 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nemtom bioson belül hol nézzem meg énis informatikát találtam de nem találom az én gépembe müködik a cd/dvd íro olvas ír de a másik gépbe meg nem
2012. okt. 5. 18:08
 8/10 anonim ***** válasza:

A bios nem egy olyan terjedelmes dolog hogy ott ne találd meg a maghajtók listáját. Ha máshol nem, a boot eszközök között biztosan szerepelnie kell a bekötött dvd-romnak.

Nincs fenn sata driver, hibás a lap, le van tiltva a sata vezérlő, nem jut eszembe más.

2012. okt. 5. 18:23
 9/10 A kérdező kommentje:
már megvan 4 SATA van benne 2tött felismer belöle nézdmeg ezt a képet légyszives r4eadme! [link]
2012. okt. 5. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi ez a 4 sata eszköz, két merevlemez és két optikai?

Csatlakoztasd le azt a problémás cd-romot, feltételezhetően ez okozza a problémát. Alaplap drivereit továbbra is javaslom és van ott egy usb eszköz, ehhez is kell vagy a lap drivere vagy az usb kütyü drivere.

2012. okt. 5. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!