Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért homályos a monitoromnak...

Mért homályos a monitoromnak a képe?

Figyelt kérdés

A nővérem valamit át állítót a monitor menüjébe,de úgy,hogy nem tudta pontosan,hogy mit csinál leültem gépezni és azt vedtem észre,hogy a közepén a betűk homályosak,oda is hívtam apámat,hogy ö is nézze meg ö is azt mondta,hogy homályos,(de persze a nővérem letegadta).De azért apámat kérdeztem meg mert a családba neki van a legjobb szeme...

Most kéne a segitségetek,mit állitsak át linkelek egy képet azon rá lesz irva minden adat: [link] kérem segitsetek zavarja a szemeet és tanulnom is kell majd holnap a gépen

2012. okt. 5. 15:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Elsőként a monitor menüjében nyomj resetet lehet már ettöl bejavul. Kontraszt és fényerőn igazithatsz, talán ezt állitgatta el.

Érdemes megnézni hogy a ClearType betűtípus engedélyezve legyen, bár nem hiszem hogy ide eltalált volna a nővéred.

[link]

2012. okt. 5. 15:48
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi,meg nyomtam a restet,és élesebb lett nem is homályos,megnéztem és megnéztem a fokust vissza ugrot 31re úgy nézz ki azt állitota át a növérem,csak már 100szor megmontam neki,hogy ne piszkáljon/állítson át semmit amihez ö nem ért,de sose hallgat rám... de most jó szerencsére,köszi a segítséget,nyomtam egy zöld pacsit
2012. okt. 5. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!