Mi baja lehet a videókártyámnak? ( HD 4870)
Sziasztok!
Van egy ATI Radeon HD 4870-es videókártyám, eddig semmi probléma nem volt vele, tökéletesen működött (HD felbontás, szép grafika stb.). Nem olyan régen kitakarítottam a gépemet(Nem ez volt az első eset rá), majd újra telepítettem a Windowst. Azóta nem tudom beállítani a monitor beállításoknál a HZ-et 60 fölé, valamint HD felbontású videóknál, filmeknél nem tiszta a kép, mintha pixeleződne. Amikor játszom valami játékkal, olyan mintha a gép egy kicsit erőlködne,és nem tiszta(csúnya) a kép a játékban sem, amivel játszom, pedig eddig minden rendben volt!Félek, hogy a takarításnál csesztem el valamit, ugyanis kivettem a videókártyát a helyéről,megtisztítottam, és visszatettem!A foglalat halt volna meg?Segítsetek kérlek, muszáj lesz elvinnem szerelőhöz a gépet?
Töltsd le a kártyához való legfrissebb illesztőprogramot.
De ha megmondod pontosan milyen Windowst telepítettél fel, akkor adok pontos linket.
hűtésnek vissza adtad a 6 pin áramot?
nekem is volt ilyen hogy kiszedtem és utána meg nem ugy ment
aztán megint kivettem megtöröltem a csatit és vissza raktam jól behúztam a csavarját és jó lett (ez ati x1950 pronál volt még
Sziasztok!
MaXXeGee:
Windows 7 64bit
Második válaszolónak:
A videókártyát többször ki, és visszahelyeztem és semmi haszna, hogyan tudok okoskodni ezzel a 6 pin árammal? Hogy tudnám megcsinálni?Egyszerűen csak meghúzom a csavarokat?
Köszönöm a válaszotokat
Ez a hozzá való driver, a 6 pines csatiról meg annyit hogy ha kihúztad, dugd vissza és kész :) Lehetőleg mind a kettőt, mert ha emlékeim nem csalnak, ezen a típuson kettőnek kell lennie. De annyit azért hozzátennék, hogy ez a nem feltétlen a cooler tápellátásáért felel ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!