Realtec HD Audio ALC888 hangkártyán hogy lehet a kimenetet digitálisról analógra állítani?
Figyelt kérdés
Frissen telepítettem a Windows 7et (ultimate 64bit) és felraktam a hangkártyám legfrissebb driverét de még mindig néma a gépem ! A beállításokban megnéztem és a digitális kimenetekre van állítva (amik nincsenek is a képen) és nemlehet analógra állítani !2012. okt. 3. 09:47
11/17 A kérdező kommentje:
félig megoldódott a problémám ... hang van de az integrált hangkártyáról :/
2012. okt. 3. 12:05
12/17 Komplikato válasza:
Lehet le kéne törölni a jelenlegi drivert teljesen, utána csinálni registry tisztítást, pl. CCleaner-rel, és újrahúzni a divert.
13/17 Komplikato válasza:
"hang van de az integrált hangkártyáról :/"
Miért, miről kéne szólnia? :O
14/17 A kérdező kommentje:
hát van egy külön hangkártyám .... az integráltat még soha nemhasználtam
2012. okt. 3. 12:12
16/17 Komplikato válasza:
És legalább "jobb" a külön hangkártyád, mint az integrált HD Audio vagy csak valaki javasolta látatlanba ne használd?
Alapból sem olyan rossz a realtek, igen zajos mint integrált, de csak a drága Creative kártyák zaja sokkal jobb. Az olcsó hangkártyáké meg biztosan nem.
Szóval miért nem használod az integráltat és milyen kártya van mellette? A plusz kártya drivere fent van? Ugye az tiszta, hogy akár 3-4 hangkártya is lehet egyszerre a gépben és te kiválaszthatnád fenti menüből hol menjen ki a hang?
17/17 A kérdező kommentje:
nincs de mostmár mind1... használom ezt belefáradtam már :D
2012. okt. 3. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!