Melyik a jobb vga?
vagy
tudom, hogy egyik sem valami jó kártya, de lécci csak a válaszra válaszoljatok, nincs keretem másikra, de szerintem általános felhasználásra mind2 jó lesz (net, filmezés, néha gyengébb játékokkal játszok, de nem nagyok az igényeim)
Mivel mindkettő 5450, tök mindegy, ugynaaz.
Az meg ennek a kártyának teljesen mindegy hogy 512 MB vagy 1 GB RAM van rajta.
#3 mért jobb?
1GB ot nem fog kihasználn iezzel sosem
még 512MB ot is ha "ki is hasnzálja" de nagyon szagatni fog már oylan beálitáson a játék persze attól függ melyik viszont kisigényünek anyira nem is kell ennyi ram...
mivel kevés a pénzed kérdezö szerintem is az olcsóbbat vedd ha már ujonan akarsz
sapphire: olcsóbb, 512mb-os és 1600mhz-es memória órajele van, 2év gar
msi: drágább, 1066mhz-es memória órajel, de a 1Gb-os, 3év gar, és ennek mintha a hűtése is jobb lenne...:/
1066 ?? másik 1600 ??
az nagyon sok különbség
2 év mulva meg már csak lesz uj kártyára
de azért nem fog tönkre menei mert lejár garanci idö...
szóval szertine ma a 3 év garanciának nicsn nagy jelentösége egy ilyen alap kártyánál hisz nem fogják megvenni drágán 2 év mulva csak mert 1 év garancia van még rá
hütése jobb?? mért lene jobb?
ha mindkettön van venti akkor mindegy melyik hisz ezek a htpc kártyák nagyon jól birják melegedést amiat nem kell agódnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!