Kittycica94 kérdése:
Van egy 4 éves Acer aspire 8930G típusú (egyedi) notebookom. Ezt kb mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
Konfig
Proc: Intel Core 2 duo 2.4ghz
videokari: Nvidia geforce 9700m gt 512ddr
merevlemez: 320gb seagate sata+ 250gb wd sata( 1 hónapja vettem bele)
ram: 4gb ddr
a monitor 18.4"os full hd lcd(1920x1080p)
5.1 beépített hangszórószett, és blu-ray olvasó van benne.
Egyedül ami rossz benne az az akku, az kb 10perc alatt lemerül
Egy fotó róla:
Kb mennyit ér most? mennyiért tudnám eladni?
#eladás #acer8930g
2012. okt. 1. 17:06
1/7 anonim válasza:
Nekem negyvenet ér.(minden annyit ér amennyit adnak érte)
2/7 A kérdező kommentje:
Ok h 4ev es mar sokkal jobb cuccok vannak..nade mivan? 402e volt fèny korában
2012. okt. 1. 17:26
3/7 anonim válasza:
Nem akarlak lehúzni csak azt mondtam hogy nekem ennyit ér.Hogy mennyi volt 4 éve az senkit nem érdekel.Hirdesd meg 90E-ért mint a többiek és várj amíg megveszi valaki.
4/7 anonim válasza:
4 év hosszú idő, garancia régen nem él, akku rossz, ha valaki cserélni akarja az sem kis pénz.
100k környékén elmenne sztem, az tényleg senkit nem érdekel mennyi volt régen. (Nekem is van laptopom, 4 éve volt 160k, most 25-30-ért menne el)
5/7 A kérdező kommentje:
tudom hogy senkit se érdekel, de egy 400 kilós gép nem megy le 40k-ra...sokat veszít az értékéből de nem ennyit
2012. okt. 1. 17:54
6/7 anonim válasza:
Mondom, sztem 100k környékén menne el. Esetleg indítsd 150-ről, de sztem 180-200k-ért már sokkal erősebb laptopok vannak újonnan, igaz nem ebben a minőségben.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!