Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik laptophűtő a jobb...

Melyik laptophűtő a jobb szerintetek?

Figyelt kérdés

Kezd kissé túlmelegedni a játék alatt a gépem (CPU Core 1, 2 kb 75 fok, GPU szintén..ezek vannak egy helyre zsúfolva, a vinyó kicsit arréb, az olyan 50-60 fok körül meg szokott állni.) Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Elég az olcsóbb?

[link]

[link]

[link]

A gépet már kitisztítottam, a hővédő paszta is elegendőnek tűnt rajta, csak ugye nyilván sok meleg cucc kicsi helyen sose jó és én meg főleg ölben használom a gépet.

Köszi a válaszokat

U.I.: Egyéb ötleteket is várok, max ~5000 környékén.

2012. szept. 30. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:
hát felénk szokott lenni ilyen zsibvásár ott egy ezresét lehet venni..meg normál számtech boltokban is kb 1500...nem tudom mit akarsz 5e-ret költeni 1 ilyenre...
2012. szept. 30. 22:56
 2/2 anonim ***** válasza:
max 5fokot hűt. Ugyanúgy a drága és az olcsó is,csak a hang külömbözteti meg az árakat.
2012. szept. 30. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!