Videó kártya függ valamitől?
Figyelt kérdés
Videó kártyát szeretnék vásárolni,de nem tudok hogy függ-e valamitől pl alaplaptól,hogy milyen kártyát veszek bele .2012. szept. 29. 16:44
11/17 A kérdező kommentje:
2012. szept. 29. 17:15
12/17 anonim válasza:
13/17 A kérdező kommentje:
értem. és akkor ez biztosan bele menne az alaplapba amit már korábban ki írtam?? és hány w os táp kell hozzá ?
2012. szept. 29. 17:20
14/17 anonim válasza:
Hát van rajta PCIE slot is, igaz csak 4X-es, de ilyen low-end kártyát az sem fog vissza.
Ezek keveset esznek, nem az számt hány Wattos tápod van, kb bármi elviszi, inkább a minőség a fontos.
De ilyen régi gépet már mindenestől cserélni kellene.
15/17 A kérdező kommentje:
1 x PCI-E X16 (max. X4 mode) ez van rajta állítólag köszönöm szépen mindenki segítségét.
2012. szept. 29. 17:26
16/17 Szabó Gy válasza:
Én nem rég vettem egy GT 220-at 12800-ért.3 év garancia
Cod 2-t és Dead Island-et játszok vele.
300 W-os táppal használom.Elégedett vagyok a kártyával
17/17 anonim válasza:
be néztem, most vettem észre pci-e foglalat is van rajta.
el nézést xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!