Mit gondoltok a Dell Inspiron 7520-as laptopról? (többi lent)
Figyelt kérdés
A link: [link]
A laptopszalon megbízható bolt? Megéri az árát? Főleg játékra és netezésre használnám. Előre is köszi a válaszokat!
2012. szept. 29. 10:01
1/5 anonim válasza:
Az oldal megbízható,az árát megéri de ennél olcsóbban is tudnál venni egy HP Paviliont amivel ugyanúgy tudnál játszani..
2/5 kukulie válasza:
Csakhogy a HP mégse Dell szerintem.
Ezt csak tapasztalatok alapján mondom.
Anyagmegmunkálás, hűtés, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként én még sosem hallottam Intel Core i7 3632QM processzorról, ezt nem elírták véletlenül?
2012. szept. 29. 12:35
4/5 anonim válasza:
Nekem ilyen laptopom van, iszonyat jó gép. Az előző Dell N5110-emhez képest sokkal jobb, és nagyon hűvös! 74 fok a max CPU és GPU hőmérséklet Assassin's Creed III és FarCry 3 alatt. A HDD is szintén hűvös marad, 40 fok körül mozog.
5/5 anonim válasza:
Jó látni, hogy másnak is van! Nektek is ugyanúgy szuperál, mint 1. nap? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!