Ha a PC-met halkítani akarom, és a gépházat ki akarom belülről bélelni szivaccsal, akkor mindegy, hogy milyen szivacsot használok?
A szellőzőknél kihagynám.
Olvastam, hogy van egy polifoam szivacs, és azzal lehet csinálni. De lehet mással is?
Ha a szellőzőknél kihagyod akkor nem értem hogy mitől lesz halkabb. Ez kb olyan, hogy egy zajos szobát beszigetelsz, de az ajtót nyitva hagyod. Nagyszerű ötlet :)))
Mindemellett a gépház fémfala is vezeti a hőt, egészen addig, míg be nem burkolod belülről. Fantasztikus ötlet...
Valaki megcsinálta ezt a saját gépén, és működött, és még csinált a szellőzőkre is egy "kipufogót".
A linken rajta van képekkel együtt.
Igen!
"A szerző az esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal, az itt leírtakat mindenki saját felelősségére használhatja."
De ezt is írja, úgy hogy hajrá...
Na jó, ti nyertetek, inkább nem szedem szét az új gépet.
És ha tegyük fel valamit elrontok, akkor vége a garanciának is?
Én megcsináltam a linken található technikával, egyszerű habszivaccsal. A szellőzőket nyitva hagytam, egyszerű szélcsatornaként működik. Persze nem tuning játékra használom, de hiba nélkül működik.
Az eredmény: marad hangja, de azért lényegesen elfogadhatóbbá vált. Azért megnézem még a lehetőségeket, lehet, ventiket is cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!