Melyik a jobb és miért?
Figyelt kérdés
Tudtommal a lenovo igencsak strapabíró. Leginkább a processzorbeli különbségekre lennék kíváncsi, mennyivel jobb a samsungos procija?
2012. szept. 28. 21:41
1/4 TheMizery válasza:
Lenovoban rosszabb a proci, viszont jobb a vga és több a ram is. ha játszani kéne akkor én a lenovo-t venném.. ha munkára akkor inkább vmi i5(de leg 3.generácios i3-at)+8gb ram párosítást és nem azt a samsungot...
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Processzor zavar engem is a lenovoban, de nekem több ismerősöm is azt mondta, hogy kétszer addig bírják ezek mint bármelyik másik gyártó termékei, konkrétan halottam olyat, hogy 8 évig bírta. Ezért vagyok a lenovora rákattanva.
Én annyira nem vagyok infós emberke, hogy tudjam, ezért hadd kérdezem meg, hogy a lenovos és Intel Core i5-2430 procik között mekkora a különbség?
2012. szept. 29. 06:18
4/4 TheMizery válasza:
kb ugyanazon az aron van mind 2. lenovonak tell gyengebb a procija.. i3 sokkal jobb, viszont, ha jatszanal is a lapival en tuti a lenovo-t vennem. meg ugye tudjuk, h a lenovo eleg megbizhato marka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!