Mi a gond a videókártyával/gépemmel?
Most lett új grafikus kártya rakva a gépembe (Nvidia Geforce 210), mert régi elfüstölt meg a táp is kilett cserélve. Szoval gondom a következő: Mikor bele lett rakva a kártya és a driver fel lett instalálva, akkor ment minden akadozás nélkül (játékok, filmek stb.) de másnap mikor elinditottam gépet nagyon szaggatott mindjárt a kezdőképernyőnél is és elkezdett akadozni a játék is. Ezután letöröltem a drivert és akkor már rendesen ment a gép, ismét tudtam videókat nézni, de ahogy elinditottam a játékot (Pro Evolution Soccer 2012), kiirta h nincs meg a mindimum rendszerkövetelmény.
Próbáltam felrakni régebbi és újabb Nvidia drivereket de egyikkel se ment rendesen a gép, mindeggyikkel akadozott.
egyébként: Intel pentium 4 3ghz
1 gb ram
Ez az új grafikus kártya SOK a gépednek. Túl erős.
Egy magú procis gép, 1 GB RAM-mal: régi, gyenge gép.
kössz a válaszokat! :D
sejtettem hogy gyenge hozzá a gép, de azér reménykedtem...hátha van valami egyszerű megoldás :DD
Gondolom nem sok pénzed lehet új gépre.
Próbálj valahogyan beszerezni két magú procis gépet, nem baj, ha használt is, integrált VGA-val, 1 GB RAM-mal is sokkal erősebb. Ebben 2 GB van ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!