Megéri megvenni? Help
itt nézelődtem és szerintetek a 4000-6000ft (árúhitel) közötti gépek közül melyik a legjobb?
Játékokra és azok videózására kellene.
igen én is azt szeretném, egy jo kis gépet összerakatni de nincs erre egy százasom, így sajnos csak így menne.
Amugy nem számít hogy mi milyen csak amin jól futnak a játékok (3-4gb ram) és 4000-6000 között legyen a havi törlesztő. Előre is köszi.
találtam pár értelmesebbet, keresd ki majd leírom a nevüket:
1. ASUS-HD QUAD GAMER PC ULTIMATE QUAD CORE
2. ASUS-RADEON HD QUAD GAMER AMD X4
3. PC ASUS-PHENOM X6 GAMER ULTIMATE (ez már téll nagyon jó:D)
4. AEROCOOL STRIKE X ONE
MSI-RADEON-INTEL CORE I5 3770K HD QUAD GAMER (ez nagyon brutal gép, de 8ezer.. ami már azért rendesen túllépi a 6 ezres kereted)
5. COOLER MASTER-GIGABYTE TERMINATOR 2 (ez is nagyon jó gép játékra, de ez meg 7900..)
6. AEROCOOL-GIGABYTE X8 AMD STRIKE-X (nah jó ez már a duplája:D de mondjuk erre nem lenne gond sose.)
7. COOLER MASTER HAF922 X8 HD GAMER (ez még eléggé jónak tűnik)
szóval ezeket találtam amik szóba jöhetnek, szerintem túl drágák ezeknek a pc-knek többsége, de azért van itt is olyan ami talán megéri. válasz ki párat ami szóba jöhet és írd majd le ide.
PC ASUS-PHENOM X6 GAMER ULTIMATE
ASUS-RADEON HD QUAD GAMER AMD X4
ASUS-HD QUAD GAMER PC ULTIMATE QUAD CORE
ezek a jelöltek. Amúgy a monitor is hozzá jár vagy csak az egér és a billentyűzet?
hát figyelj mind3 gépért magas árat kérnek, de ha neked jó így áruhitelre nekem m1.
szóval szerintem vedd ezt: PC ASUS-PHENOM X6 GAMER ULTIMATE
de most szólok, hogy ne várj tőle csodát, nem fog mindent fullon vinni azon a monitoron. (pl bf3, crysis2stb..)
de mint mondtam sose éri meg az esetek 90%-ban boltból vásárolni komplett pc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!