Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vajon miért villog/vibrál a...

Vajon miért villog/vibrál a monitorom?

Figyelt kérdés
Adott egy Benq G2220HDA monitor. A gépembe van egy usb dugva a telefonomhoz, és a vezeték nélküli billhez/egérhez illetve az internet. Viszont amikor csatlakoztatom a nyomtatót is, elkezd villogni/vibrálni(amíg bekapcsol a monitor, a BENQ felirattal, nincs vibrálás). Ezt eddig elnéztem, ritkán nyomtatok. Ma viszont cserélni kellett a modememet, és kaptam hozzá egy új kábelt, na már most ezzel is vibrál(régivel nem). Szerintetek mi lehet a probléma? Orvosolható valahogy?
2012. szept. 28. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen :) távolabb kell elhelyezni az elektromos készülékeket a monitortól

ezt nevezik interferencia zavarnak

2012. szept. 28. 11:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én is erre gondoltam, de valami másnak kell lennie. Nem igazán van a közelében semmi. Azt se értem, hogy az új kábel mivel tud mást, mint az előző, hogy berezgeti... :/ A hangszórók irányítója, router, modem és a gép maga van a közelben... Ennyi csak nem akasztja ki. :/
2012. szept. 28. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Úgy hogy lehet hogy az a kábel nincs rendesen szigetelve! Nekem a hangszórók csinálják ezt!
2012. szept. 28. 18:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor megvan a tettes rossz minőségű USB kábel
2012. szept. 28. 19:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek! Érdekes ez a szigetelés dolog, lehet, hogy tényleg ez a baja. Azért elvárná az ember, hogy egy HP nyomtató kábele normális legyen, illetve egy vadi új kábellel se legyen ilyen probléma. Pedig nagyon jónak(sokkal masszívabb, hosszabb, jobb minőségérzetű) néz ki amit a t-homeos srác itt hagyott :/
2012. szept. 29. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:

t-homes

??

2012. szept. 29. 16:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Té-től jöttek megcsinálni a netet(kaptam új modemet) és a srác felajánlotta az új kábelt hozzá. Azzal csinálja a vibrálást, a régivel nem.
2012. okt. 1. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor a srác rosz usb kábelt adott
2012. okt. 2. 09:44
 9/10 Golan Trevize ***** válasza:

nem az usb kábel lesz a ludas, hanem a nyomtató és/vagy a modem tépegysége van túl közel téve az RGB kábelhez, az szedi fel a zavart.

a monitor kábeleit kell minden olyan eszköztől/kábeltől arréb rakni, amiben áram folyik.

2012. okt. 2. 09:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kipróbálom a javaslatot, hogy mindent odébb tegyek, aztán ha nem nyert, akkor tényleg a kábel lesz a rossz.
2012. okt. 3. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!