Szerintetek milyen alaplapot vegyek játékra? Kb.20-40 ezret szánok rá amd fx 8150-hez kellene hosszútávra szeretném venni köszönöm előre a válaszokat!
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 22:15
11/17 anonim válasza:
A ventilátorok nem igazán számítanak nagy fogyasztónak igazából nem sok vizet zavarnak, végül is hogy néz ki a teljes konfig, melyik lapot választottad(zárójelben megjegyzem egy i5 teljesítmény/fogyasztás szempontból lehet jobb választás lenne)?
Ez egy jó választás lenne ha megfelelő az ár : [link]
12/17 anonim válasza:
Én abszolút Asus párti vagyok, de igazából az ember ha nem tuningol, akkor van egy szint ami fölé nem érdemes menni árban, mert egyszerűen nincs miért, egy 25-30 ezres lap is ige jól felszerelt, fejlett tápellátással és rengeteg extra funkcióval rendelkezik.
13/17 A kérdező kommentje:
A konfig ez lenne Asus sabertooth 990fx alaplap ez jónak tűnik erre gondoltam
Amd fx 8150 ,Sapphire radeon HD 7970 3GB ddr5 ,2x4Gb kingston hyperx blu 1600MHz ram,kingston hyperx 3k 120 Gb SSD,seagete 2 Tb 32 Mb Hdd,LG bluray író thermaltake chaser MK-1 számítógépház
2012. szept. 30. 22:44
14/17 anonim válasza:
Hát drága az biztos, mint mondtam nem igazán van értelme egy szint felett vásárolni ha nem tuningol az ember(főleg az alaplapra gondolok), illetve egy monitorra jelenleg ez a teljesítmény szintén túlzás, de ahogy érzed.
15/17 A kérdező kommentje:
ÉS AMD Eyefinityre tökéletes lenne a mai játékokhoz ??
2012. szept. 30. 23:10
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ És ezzel a konfiggal milyen beállítások mellett tudnák így játszani mondjuk battlefield 3 al körül belül ?ha megtudnátok ezt nekem írni akkor jó lenne mert lehetséges hogy gondolkoznék rajta hogy 3 monitort vennék hozzá és így fontolóra veszem ezt az eyefinity technologiát
2012. okt. 1. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!