Kell még ram a windows 7-hez?
Figyelt kérdés
kell még ram a win7-hez mer szaggat..cpu dualcore2ghz..2gbram..160hdd..1gb videókari2012. szept. 26. 10:45
1/20 anonim válasza:
Elvileg nem. Nekem is 2 gb van, lényegesen gyengébb procival, és hasít, ahogy kell.
2/20 anonim válasza:
Arra próbáltam utalni, hogy biztosan más miatt szaggat.
3/20 anonim válasza:
Mi szaggat Ervin, szaggatva jön fel a start menü? Win7-hez ez elegendő, nem lőted be, nem kapott drivert, virus eszi a processzoridőt vagy épp egy viruskereső, stb.
Win7 felett futattot programokhoz lehet kevés a memória, komolyabb játék vagy program. Viszont ebben az esetben nem mondhatod hogy a W7 szaggat.
4/20 A kérdező kommentje:
szaggat a hang meg az egér és az ablakok is lassam mozdulnak
2012. szept. 26. 11:32
5/20 anonim válasza:
Videókártya driver-t felraktad?
6/20 anonim válasza:
Néhány kérdés:
Te telepítetted a Windows-t ?
Vagy így vetted a gépet ?
Volt olyan időszaka a gépnek amikor frankó volt ?
Ha régebben jó volt, és csak egy ideje csinálja, akkor megpróbálkozhatsz egy rendszer visszaállítással.
A többit a válaszok után.
7/20 anonim válasza:
Ellenőrizd a merevlemezt, feltételezhetően pio módra váltott, ha ez a jelenség egyszercsak jött. Ha új telepités akkor nem tetted fel a drivereket.
8/20 A kérdező kommentje:
én tettem fel....mi az a pio??
2012. szept. 26. 12:24
10/20 A kérdező kommentje:
és ezt a pio-t ki kéne kapcsolni vagy mi??
2012. szept. 26. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!