Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az ATi Radeon HD4870 es...

Az ATi Radeon HD4870 es kártyám túlmelegszik. Kideróült azóta, hogy a hűtés nem megfelelő a memóriákon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elsősorban az kellene, ill. arra volnék kiváncsi, tudja-e valaki azt, hogy hol van a kártyán fizikailag a 2-es, illetve a 4-es GPU dióda??

2012. szept. 25. 21:24
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
54%

vegyel ra egy jobb hutot.

hol van xy dioda? minek nezek ki, amds chiptervezonek? ha valahol a kupak alatt van :)

2012. szept. 25. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
LoL :D de ha nem tudod megválaszolni akkor minek irod Chipes? :DDD Am. a gyárit nemtalálom, a boltban meg ugyanilyen fost adnak. ez egy Scythe vagy mi a liliom ez a hűtő... Szóval legalább vmi tipp egy jobb Coolerra?
2012. szept. 25. 21:31
 3/7 Panda Péter ***** válasza:
arctic s1 + raberheksz egy ventit, vagy arctic twin turbo valamelyik valtozata. ramra meg erdemes kulon suniket venni mert ami az arctic melle van az hajlamos lepotyogni. plusz a vrm hutesere is figyelni kell.
2012. szept. 25. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:
értem! Jólvan. :) Bár ebből sztem uj videókártya lesz... mert ez már nagyon vén :DD Azért köszönöm! DE azért még mentem ami menthető c(:
2012. szept. 25. 21:47
 5/7 Panda Péter ***** válasza:
jo kis kartya az meg ma is.
2012. szept. 25. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
használtan vegyél, ha találsz olcsón egy accelero twint, aztán gányold rá. Sokat ne költs rá, mert nem sokat ér. De az aláírom, hogy még ma is egy jó kis kártya.
2012. szept. 25. 23:57
 7/7 A kérdező kommentje:
kinyiffant :) vettem helyette egy HD 7950es ASUSt. DirectCU II TOP ... ezzel már csak lehet játszani =)
2012. dec. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!