Az ATi Radeon HD4870 es kártyám túlmelegszik. Kideróült azóta, hogy a hűtés nem megfelelő a memóriákon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elsősorban az kellene, ill. arra volnék kiváncsi, tudja-e valaki azt, hogy hol van a kártyán fizikailag a 2-es, illetve a 4-es GPU dióda??2012. szept. 25. 21:24
1/7 Panda Péter válasza:
vegyel ra egy jobb hutot.
hol van xy dioda? minek nezek ki, amds chiptervezonek? ha valahol a kupak alatt van :)
2/7 A kérdező kommentje:
LoL :D de ha nem tudod megválaszolni akkor minek irod Chipes? :DDD Am. a gyárit nemtalálom, a boltban meg ugyanilyen fost adnak. ez egy Scythe vagy mi a liliom ez a hűtő... Szóval legalább vmi tipp egy jobb Coolerra?
2012. szept. 25. 21:31
3/7 Panda Péter válasza:
arctic s1 + raberheksz egy ventit, vagy arctic twin turbo valamelyik valtozata. ramra meg erdemes kulon suniket venni mert ami az arctic melle van az hajlamos lepotyogni. plusz a vrm hutesere is figyelni kell.
4/7 A kérdező kommentje:
értem! Jólvan. :) Bár ebből sztem uj videókártya lesz... mert ez már nagyon vén :DD Azért köszönöm! DE azért még mentem ami menthető c(:
2012. szept. 25. 21:47
5/7 Panda Péter válasza:
jo kis kartya az meg ma is.
6/7 anonim válasza:
használtan vegyél, ha találsz olcsón egy accelero twint, aztán gányold rá. Sokat ne költs rá, mert nem sokat ér. De az aláírom, hogy még ma is egy jó kis kártya.
7/7 A kérdező kommentje:
kinyiffant :) vettem helyette egy HD 7950es ASUSt. DirectCU II TOP ... ezzel már csak lehet játszani =)
2012. dec. 12. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!